Laarbeekse spooktocht 2012

Spannende spooktocht

 Geweldig, maar liefst 220 tieners hebben genoten van de spooktocht, afgelopen vrijdag 2 november 2012. Voor de eerste keer georganiseerd in en door Beek en Donk. De start was in de muziektuin en de finish in een sfeervol aangekleed Outdoor Laarbeek.

Vele tieners vonden het eng, spannend en leuk. Prachtig om te zien hoeveel werk iedere vrijwilliger had gemaakt van de posten, creaties en spoken. Op de facebook pagina Spooktocht Beek en Donk en www.tienerwerklaarbeek.nl kun je foto’s bekijken en een filmpje. Winnaar van het spookverhaal is Ellen van Kaathoven. Gewonnen prijs, een bioscoopbon. Winnaars van de vragen/opdrachten groep 4; Bart van Linschoten, Lucas Crooijmans, Patrick Beekmans, Yannick Habraken, Stef Brouwers, Peet Verbakel, Bram van Laarhoven. Begeleiding Anja van Laarhoven en Hilde Verbakel. Gewonnen prijs, een 2 uur klimarrangement bij Outdoor Laarbeek.

Bekijk onderstaande video en foto’s voor een sfeer impressie.

 

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's