&RG-PLUS organiseert 22 juni PLUSh OUTDOOR

Plush Outdoor PosterNa het geweldige succes van vorig jaar en de uitermate hoge opkomst lopende het jaar van de Laarbeekse discoganger van het voorgezet onderwijs t/m 15 jaar, hebben de vrijwilligers van het &RG-Teens-team besloten om op zaterdag 22 juni het seizoen voor de PLUSSER’s te eindigen met een knaller met PLUSh OUTDOOR! Een discoavond in de buitenlucht op het terrein van de Scouting Lieshout/Mariahout aan de Herendijk te Lieshout.

De avond zal aan elkaar gemixt worden door de energy-plus huis DJ Partey Jockey Tim. Commerciële nummers uit de genre’s house, dubstep, moombahton,en hardstyle zorgen voor een ‘helemaal uit je plaat’ sfeer.

 Het thema is ‘plush’ oftewel pluche. Het publiek kan zich laten verassen door de vele wijze waarop het thema is doorgevoerd, maar kan daar ook zelf onderdeel van uit maken. Schroom je niet je meest foute bontpakje aan te doen, je superzachte Uggs met extra wol te dragen, jezelf te hijsen in je ‘berenshirt’, je borsthaar te laten staan of je zo knuffelbaar mogelijk aan te kleden. ‘Plush staat gewoon voor alles wat harig en zacht is, want zacht gaan is het nieuwe hard gaan’, alsdus Tim, ‘maar verder ga ik nog niet teveel verklappen over onze verwerking van het thema, dat zullen ze dan wel zien’.

 Deze zogenaamde PLUSh thema disco wordt gehouden op het PLUSh-terrein bij de scouting in lieshout. Een kleinschalig festival voor 200 tieners.

De toegang tot het alcoholvrije openlucht &RG-PLUSh evenement is bedoeld voor alle Laarbeekse tieners van het voortgezet onderwijs met een schoolpas en met een leeftijd t/m 15 jaar. Vertoon van schoolpas is verplicht. Leden krijgen voorrang en voordeel. Je kunt je nog als lid aanmelden via de website.

 De entreekosten zijn 3 euro per persoon. De Laarbeekse tieners dienen zich te kunnen legitimeren met een ID kaart ondertekend door de burgemeester van Laarbeek. Leden hebben toegang voor 1 euro op vertoon van hun membercard. Kaarten worden verkocht in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar vanaf 3 juni in het dorpshuis te Lieshout.

Plush Outdoor 2012Het speelt zich af bij Scouting Lieshout/Mariahout aan de Herendijk 7 in Lieshout.

De ingang van het scoutingterrein is te bereiken via het voetbalterrein, sportpark de Luijtelaar.

De fietsen kunnen op het terrein worden geparkeerd. Er wordt geen alcohol geschonken en tieners ouder dan 15 jaar worden niet toegelaten. Er wordt gecontroleerd ook op alcohol aan de deur, en gebruikers zullen worden geweigerd.  Het terrein gaat open vanaf 20.30 uur en om 23.30 uur is het feestje weer afgelopen. Zorg dat je erop tijd bent, VOL=VOL. 

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's