Grote knuffels en vrijwilligers gezocht voor PLUSh OUTDOOR.

DSC_8605Voor &RG-PLUSSERS, de Laarbeekse discogangers  van het voorgezet onderwijs t/m 15 jaar komt er nog een aller-allerlaatste discoavond van het seizoen 2012-2013. Deze zogenaamde PLUSh OUTDOOR is een kleinschalig festival in de buitenlucht voor ca. 200 tieners wat gehouden wordt op 22 juni op het “PLUSh-OUTDOOR terrein” bij de scouting in Lieshout/Mariahout aan de Herendijk 7 in Lieshout.

 Deze openlucht disco heeft het thema ‘PLUSh’ oftewel pluche. Het publiek wordt gevraagd meest foute bontpakjes aan te doen, superzachte Uggs met extra wol te dragen, de borstharen te laten staan of zich zo knuffelbaar mogelijk aan te kleden. Het is natuurlijk leuk als men hier gehoor aan geeft, maar zeker niet verplicht. Aanwezig zijn, (nieuwe) vrienden ontmoeten, dansen en genieten is het belangrijkst.

 De organisatie is op zoek naar grote knuffels, deze zullen deel uitmaken van het decor, aankleding van het geheel zodat het thema wat meer benadrukt kan worden. Heb je op zolder nog een oude ( licht beschadigde ) grote knuffels liggen, lever deze dan snel in bij Johan Frenken Hertog Janstraat 3 5737 CS LIESHOUT. Na het festival krijgen de knuffels een goede bestemming, ze worden aangeboden aan de bewoners van tehuizen van gehandicapten of beter gezegd voor mensen met een beperking.

 “Voor dit soort festiviteiten heb jij tijdelijk meer vrijwilligers nodig dan bij de normale disco avonden, vorig jaar hebben we dit festijn voor het eerst georganiseerd en was het een groot succes!

Juist vrijwilligers maken dit mooie feest voor de jeugd mogelijk en zijn dus belangrijk.

We zoeken nog vrijwilligers die kunnen meehelpen bij het inrichten van het terrein, als sfeerbeheerder ( toezicht ) op de avond zelf, een EHBO’r en erna moeten er ook nog enkele beschikbaar zijn om het terrein weer in de oorspronkelijk staat terug te krijgen, aldus Johan Frenken initiatiefnemer en een van de organisatoren. Men kan er dus voor kiezen om alleen mee te helpen met opbouwen of opruimen. Of alleen deel nemen in het sfeerbeheer team.  Beide kan ook. Vrijwilligers die zich voor dit fantastische festijn beschikbaar willen stellen kunnen me bellen op telefoonnummer 0499-422620 of stuur een mail naar info@tienerwerklaarbeek.nl 

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's