CARNABEATS 2014 !

DSCF8438 - kopie

LAARBEEKSE JONGEREN OP POSTERS VAN CARNABEATS 2014 ! 

Party Jockey Tim, mede organisator van CARNABEATS, is op 13 augustus via twitter een actie gestart vanwege het 5 jarig bestaan, waarbij tieners het gezicht kunnen worden van CARNABEATS 2014! Elke Laarbeekse tiener tussen 13 en 17 jaar komt hiervoor in aanmerking.

 De aanpak en het vervaardigen van deze afbeelding wordt professioneel opgenomen en weergegeven. Als tiener wil jij toch ook graag levensgroot en met een mooie “carnavalslook” afgebeeld worden? En ouders, geweldig toch dat uw eigen dochter of zoon levensgroot op een van de posters in alle dorpen straks te bewonderen is.

 Kijk op www.carnabeats.nl daar staat omschreven hoe je hiervoor in aanmerking komt.

Ingezonden fotos worden op deze website geplaatst, de winnaars krijgen een fotoshoot aangeboden om een nieuwe foto te laten maken die gebruikt wordt op de posters.

De actie loopt tot eind oktober 2013. De CARNABEATS organisatie start binnenkort met de uitgave van een beperkt aantal “early birds” tickets. Hou de website in de gaten.

 Afgelopen jaar was Carnabeats een overdonderend succes met een totale opkomst van 2 avonden van ca. 1200 voornamelijk Laarbeekse jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 17 jaar. De zaterdagavond was het al weken vooraf uitverkocht.

 Deze carnavalsavonden “CARNABEATS” genoemd zijn speciaal voor de jeugd van Laarbeek die voorheen normaal buiten Laarbeek carnaval gingen vieren. Ouders zijn meer gerust en het geeft een beter gevoel, maar ook gemak, als de jeugd in eigen gemeente kan blijven.

 De bekendheid maar ook het festijn zelf groeit, het staat inmiddels op de kaart. Aankomend jaar zullen de CARNABEATS carnavalsavonden op zaterdag 1 en maandag 3 maart worden georganiseerd. Dit keer in de nieuwe grote zaal van het dorpshuis te Lieshout.

De directie van het dorpshuis heeft goede ideeën en plannen om de sfeer van een tent na te bootsen.  

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's