Inschrijvingen gestart voor Laarbeekse Halloweentocht in Lieshout 26 oktober

 halloweentochtDe tienerwerkgroepen Cendra Aarle-Rixtel, Yammas Mariahout, De Boemerang Beek en Donk en &RG-Teens Lieshout organiseren wederom een Halloweentocht voor alle Laarbeekse tieners van groep 7 tot en met de leeftijd van 15 jaar.

Elke kern hanteert een eigen minimum leeftijdsgrens, globaal is deze griezel tocht bedoeld voor tieners tot 15 jaar. Wil je mee doen?

Download het formulier  via www.tienerwerklaarbeek.nl en ga naar aanmelden.

Zorg er dan voor dat je een groep vormt van 4 tot 8 tieners en 1 ouder/begeleider per 4 tieners. Vul het opgave strookje in en lever deze in bij één van onderstaande adressen, deelname is gratis.

Inleveren doe je voor 1 oktober bij:

Aarle-Rixtel: Liesbeth v.d. Heuvel, Lijsterstraat 18, 5735 TE, Aarle-Rixtel

Mariahout: Noud van Lieshout, Bernadettestraat 30, 5738 AZ, Mariahout

Beek en Donk: Catti Baks, Rietzangerlaan 59, 5741 KK, Beek en Donk

Lieshout: Erna Claassens, Baverdestraat 18, 5737 AC Lieshout.

Vanwege de verbouwing in het dorpshuis starten we in Zaal “De Koekoek” in Lieshout deze is geopend vanaf 19.00 uur. De avond duurt tot ca. 23.00 uur. En ehhh ……kom verkleed !

De organisatie kan de hulp van ouders hard gebruiken om groepen te begeleiden bij de tocht. Tevens zoeken ze nog enkele vrijwilligers boven de 18 jaar voor bij de posten. Ook is men op zoek naar Halloween attributen.

Heeft u een ongebruikt spook in de kast of een los liggend “piepschuim” grafsteen, “last” van vleermuizen, “monsterlijke” kleding / maskers, posters etc. die we zouden kunnen lenen voor aankleding van de zaal of die geschikt zijn om langs de route te plaatsen ?

U kunt uw Halloween attributen met duidelijke vermelding van de afzender inleveren.

U kunt de spullen inleveren bij en men kan zich opgeven bij Erna Claassens, bel dan  0499-422686 of stuur een mail naar secretariaat@energyteens.nl  

 

DSCF6836 - kopie

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's