Laarbeekse tienerwerken organiseren samen een Halloweentocht in Lieshout 26 oktober

HalloweenVorig seizoen is men begonnen met een gezamenlijke website. Eén portaal voor de Laarbeekse jeugd. Onlangs heeft er een overleg plaatsgevonden met alle Laarbeekse tienerwerken en zijn er ideeën en ervaringen uitgewisseld. Nu gaan de Laarbeekse tienerwerkgroepen Cendra Aarle-Rixtel, &RG-Teens Lieshout,  De Boemerang uit Beek en Donk en Yammas Mariahout gezien de eerder behaalde successen gezamenlijk een leuke en spannende Halloweentocht organiseren. Dit keer wordt er gegriezeld.

Het initiatief voor de organisatie ligt dit jaar grotendeels bij het Lieshoutse &RG-teens.

Erna Claassens, bestuurslid en activiteitenorganisator heeft een team samengesteld  van Lieshoutse en Laarbeekse vrijwilligers. Elke kern hanteert een eigen minimum leeftijdsgrens, globaal is deze griezel tocht bedoeld voor tieners tot 15 jaar. De Laarbeekse tieners kunnen zich inschrijven via hun eigen tienerwerkgroep.

De belangstelling en het aantal deelnemers voor deze Laarbeekse tocht is hoog.

Men is nog volop bezig met de voorbereidingen. Vanwege de verbouwing van het Dorpshuis zal de spooktocht starten en eindigen in de Koekoek, Dorpsstraat Lieshout.

Binnenkort kan men via de website of door middel van een inschrijfformulier zich voor deze tocht inschrijven. De bedoeling is dat men inschrijft met een groep van minimaal 4 en maximaal 8 tieners met daaraan verbonden 1 ouder/begeleider per 4 kinderen. Deelname is gratis.

De organisatie kan de hulp van ouders hard gebruiken om groepen te begeleiden bij de tocht. Tevens zoeken ze nog enkele vrijwilligers boven de 18 jaar voor bij de posten. Men kan zich opgeven bij Erna Claassens, bel dan  0499-422686 of stuur een mail naar secretariaat@energyteens.nl tocht (61) - kopie

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's