Mensen met een beperking

19 oktober in buurthuis Mariahout  spectaculaire muziek en dans middag voor mensen met een beperking.

Op deze zaterdagmiddag wordt voor de 5e keer een gratis en schitterend muziek programma geboden, muziek en entertainment optimaal gecombineerd. Locale top artiesten staan garant voor het nodige vermaak, niemand minder dan Carlos Donkers, Kuub, De Velt op, Party Jockey Tim en drumband Leonardus zullen geheel belangeloos het beste van zich laten horen en zien. Ellen Tappel van Life Style center Laarbeek zorgt voor de ritmische bewegingen.

Monika Slaets en Tim Frenken ( in de regio ook bekend als Party Jockey Tim ) zorgen voor de presentatie. De opening zal worden gedaan door burgermeester Hans Ubachs. Het geheel wordt mogelijk gemaakt door een enthousiaste organisatie die voornamelijk uit vrijwilligers bestaat. Er zijn ca. 20 enthousiaste sponsoren gevonden die dit initiatief een warm hard toedragen. Alle gehandicapten of beter gezegd mensen met een beperking uit de regio zijn welkom. Men krijgt gratis koffie en thee bij binnenkomst en overige consumpties zijn euro 1,70. Er worden gezonde hapjes verzorgd door mensen met een beperking gecoördineerd door Snoepwinkeltje Jantje, ook zijn er mooie prijzen te winnen.

Het programma begint om 13.00 uur en we sluiten rond 17.30 uur af. De entree is gratis.

Het buurthuis ligt aan de Bernadettestraat 43 te Mariahout.

Heeft u vragen dan kunt u bellen met Paul de Hoon op 06-18743016.

Ook op de website www.devierbinden.nl kunt u terecht voor informatie.

Een en ander is mede mogelijk gemaakt door: PGL, ViERBINDEN,Slagerij Brouwers,De vier seizoenen, Straatman Amusement uit Beek en Donk. Bloemboetiek Johanna uit Gemert. PLUSh Outdoor,Jumbo en Fysiotherapie Kemps & Maas uit Lieshout/Mariahout, Hoveniersbedrijf Appie Eeuwes, Erik Barten Tuin en parkmachines Mariahout, Het Theaterke Helmond. Van de Heuvel Groente en fruit, Snoeperij Jantje uit Aarle Rixtel, Rabojeugdland, Mars Veghel en niet te vergeten de artiesten. 

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's