Rollerdisco voor de jeugd in Laarbeek

Schermafbeelding 2013-09-23 om 06.54.22Na weken in de schoolbanken is het heerlijk om met vrienden en vriendinnen lekker actief bezig te zijn en veel lol te maken. Dat kan voor een luttel bedrag in de SkateSwing van RC De Oude Molen. Pak je skeelers uit de kast en kom gezellig om 19.00 uur naar de Rollerdisco aan de Lage Heesweg in Beek en Donk.

Van augustus t/m mei organiseert de rollerclub deze mega gezellige disco, voor de jeugd vanaf ongeveer 6 jaar. De hal wordt volledig omgetoverd tot superdiscotheek. Natuurlijk met blitse verlichting, een echte DJ, een chillhoek en springheuveltjes voor de waaghalzen. Er is toezicht (en hulp) op de baan, dus ouders kunnen in de gezellige kantine ook een avondje lekker ontspannen. Ouders mogen gratis naar binnen, en voor de kinderen kopen ze de leuke Sk8Card voor maar €5,95. Hiermee kunnen de kinderen zelf 4 keer iets lekkers bij de bar gaan halen, en natuurlijk is de entree in die prijs inbegrepen. (losse entree € 3,50)

De avond begint om 19.00 uur en duurt tot 22.00 uur. De rollerdisco is te vinden in de rollerhal, aan de Lage Heesweg 1 in Beek en Donk. Iedereen is welkom en kaarten zijn te koop aan de kassa. Groepen adviseren we om de kaarten vooraf te reserveren, dan liggen ze, voorzien van de namen, al voor jullie klaar. Kijk op de website: www.rcdeoudemolen.nl onder het kopje skaten. Of bel voor meer informatie met 0492-465413 

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's