Fantastische opkomst Laarbeekse Halloweentocht op 26 oktober 2013

De Laarbeekse tienerwerkgroepen Cendra Aarle-Rixtel, &RG-Teens Lieshout,  De Boemerang Beek en Donk en Yammas Mariahout organiseren gezamenlijk een leuke Halloweentocht in Lieshout.

SONY DSCHet idee, de opzet en organisatie van dit jaarlijks terugkerende Laarbeekse initiatief ligt dit jaar grotendeels bij &RG teens te Lieshout. Erna Claassens  heeft een goed team om zich heen weten te vormen. Elke kern levert via de tienerwerken groepjes tieners aan met begeleiding. Totaal zijn er nu uit de vierdorpskernen ca. 320 deelnemers, dit is inclusief begeleiders. Met name in de omgeving van de wijk Nieuwenhof en Muggenberg zal dit spektakel niet ongeziens aan de bewoners voorbij gaan. Bewoners in de route en eerder genoemde wijken is gevraagd hun huizen te versieren. Als men een kaars,pompoen of iets halloweenachtigs in de tuin heeft geplaatst kunnen de kinderen aanbellen en om een snoepje vragen, zoals dit ook in Amerika gebeurt.

Deelname aan de Halloweentocht is gratis, het inschrijven is gesloten. Voor een versnapering en ranja wordt gezorgd. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. We hopen op goede weersomstandigheden. Vooraf en aansluitend aan deze tocht zal de Lieshoutse Party Jockey Tim (Tim Frenken) voor de nodige muziek en entertainment zorgen hij wordt hierbij ondersteund door een detective. Het gaat om een ontvoering, erg spannend allemaal.. daarbij moet je weten dat…… WAT ??? Tja, je komt het te weten als je jezelf hebt ingeschreven en meedoet!

De avond begint voor alle groepen om 19.00 uur en duurt tot ca. 23.00 uur. De tocht is veelzijdig en er zijn enge verrassingen in petto, maar echt overdreven griezelig wordt het niet. Om de tocht extra leuk te maken zullen alle deelnemers zich als GRIEZEL kleden/schminken. Goede wandelschoenen zijn aan te bevelen, neem geen zaklamp mee of telefoon met ledlicht deze heb je niet nodig! Voor meer informatie kijk op www.tienerwerklaarbeek.nl

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's