Laarbeekse Halloween Tocht op 26 oktober 2013 was een groot succes!

DSC_0017Het weer zat mee en het liep mede door de enthousiaste/professionele bijdrage van alle vrijwilligers geheel gesmeerd. Met een aantal van ca. 380 deelnemers inclusief begeleiders en vrijwilligers was de belangstelling overweldigend. De tocht was bedoeld voor  kinderen van ca. 10  tot en met 15 jaar. Hierdoor ontstond een ware drukte in de wijk De Muggenberg en Nieuwenhof in Lieshout, maar ook de routes vanuit Cafe zaal de Koekoek hier naartoe. Diverse wijkbewoners hadden gehoor gegeven aan de oproep van de organisatie en hun huizen mooi in Halloween stijl versiert. De prijswinnaar wordt binnenkort benadert.

Het belangrijkste was natuurlijk dat de tieners het een leuke tocht gevonden hebben. Op een enkeling na die het te spannend vond, waren de meeste erg onder de indruk van de spoken, heksen en andere Halloweenachtige verkleedde personen met hun attributen die rond dwaalden in de straten en bij het “slachthuis” in het bos.

Men moest 15 puzzelstukken en geld verzamelen bij posten. Politie kon het geld in nemen doordat de jeugd een bekeuring kreeg vanwege de avondklok. De verhaallijn is door Party Jockey Tim verzonnen, voor een indruk kijk op http://www.youtube.com/watch?v=efhn08i_3_g,  daar is hij te zien in een grappig filmpje als nieuwslezer. Door een echte technische storing is de tocht later gestart en geëindigd dan was gepland.

Na de tocht werd aansluitend in de Koekoek een korte Halloween disco gehouden waarbij iedereen nog ff  lekker kon swingen. De ontvoering werd door een goochelaar, tevens detective met goed gevolg beeindigd na het innen van 10.000 Halloweeneuro aan losgeld. De 3 beste groepen werden met een toepasselijke prijs beloond.

De organisatie van deze Halloween Tocht (de samenwerkende tienerwerkgroepen, Cendra , &RG-Teens , Yammas en De Boemerang ) kijkt met voldoening en trots terug naar deze avond en willen graag langs deze weg de buurtbewoners, vrijwilligers en natuurlijk de deelnemers/begeleiders bedanken voor hun medewerking en de enthousiaste reacties. Zonder sponsoren als De ViERBINDEN,  Rabobank, Café zaal de Koekoek, Jeugdraad Lieshout/Mariahout, Dorpsraad Lieshout, Partyhome Verhuur & Entertainment was dit niet mogelijk geweest. De worstenbroodjes zijn verzorgt door o.a. Emté Beek en Donk, Verswarenhuys van Laarschot Beek en Donk, Bakkerij van Brug Aarle-Rixtel ,MCD Aarle-Rixtel en Jumbo Lieshout/Mariahout. De organisatie bedankt iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd.

Foto’s van dit spektakel zijn te zien op de website van Tienerwerk Laarbeek, KontaktFM en Vierbinden.

Volgend jaar ligt de organisatie in handen van Tienerwerk Yammas uit Mariahout. 

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's