Muziekfeest voor mensen met een beperking op 19 oktober.

DSCF7210 81013In het buurthuis van Mariahout wordt op zaterdagmiddag voor de vijfde keer een schitterend muzikaal en onderhoudend programma voor gehandicapten aangeboden met mooie prijzen. De toegang is gratis. De deuren staan vanaf 13.00 uur wagenwijd open voor de ontvangst van ca. 150 bezoekers.

“Tenminste dat hopen we” geeft organisator Johan Frenken aan, “deze zaterdag middag is gratis voor alle gehandicapten of beter gezegd voor mensen met een beperking uit de regio, ongeacht de leeftijd. We bestaan dit jaar 5 jaar en gaan er weer iets speciaals van maken, dit keer ook met dans. Hiervoor hebben we Ellen Tappel van Life Style center Laarbeek bereid gekregen. We hebben leuke artiesten die belangeloos hieraan meewerken en garant staan voor het nodige vermaak. Toppers uit de regio als Carlos Donkers, KUUB, Dé Valt Op, Party Jockey Tim, De Leonardus drumband treden op en Monika Slaets zorgt voor de presentatie”

De organisatie is voorbereid en hoopt op een opkomst van ca. 150 bezoekers. Er is veel aan promotie gedaan en er zijn diverse media middelen gebruikt, tehuizen en organisaties aangeschreven om het doel te bereiken.

De opening zal worden gedaan door de Laarbeekse burgermeester Hans Ubachs.

Het geheel wordt mogelijk gemaakt door een enthousiaste organisatie die in 5 jaar tijd inmiddels is uitgegroeid naar ca. 25 vrijwilligers. Ongeveer 20 sponsors, die dit gebeuren een warm hart toedragen, waren al snel gevonden door de inzet van initiatiefnemer Paul de Hoon. Dit zijn o.a. PGL, ViERBINDEN,Slagerij Brouwers,De vier seizoenen, Straatman Amusement uit Beek en Donk. Bloemboetiek Johanna uit Gemert. PLUSh Outdoor,Jumbo en Fysiotherapie Kemps & Maas uit Lieshout/Mariahout, Hoveniersbedrijf Appie Eeuwes, Erik Barten Tuin en parkmachines Mariahout, Het Theaterke Helmond. Van de Heuvel Groente en fruit, Snoeperij Jantje uit Aarle Rixtel, Rabojeugdland, Mars Veghel en niet te vergeten de artiesten.

Men krijgt gratis koffie en thee bij binnenkomst en overige consumpties zijn euro 1,70.

Er worden gezonde hapjes verzorgd door mensen met een beperking gecoördineerd door Snoepwinkeltje Jantje. Ook worden er gratis lotjes verstrekt voor een loterij waarbij mooie prijzen zijn te winnen.

Het dynamische en onderhoudende programma begint om 13.30 uur en we sluiten rond 17.00 uur af. Het Buurthuis ligt aan de Bernadettestraat 43 te Mariahout. 

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's