Muziekfeest voor mensen met een beperking

Volle zaal, oergezellig en geweldige sfeer bij muziekfeest voor mensen met een beperking  

DSC_0211In het buurthuis van Mariahout werd op zaterdagmiddag 19 oktober een muziekfeest georganiseerd voor mensen met een beperking. De middag werd geopend door de Laarbeekse burgermeester Hans Ubachs, aansluitend volgde een schittert muziekaal en onderhoudend programma met leuke prijzen.

“Wat een enthousiasme en energie en wat dankbaar om dit te mogen doen” geeft organisator Johan Frenken aan “We kijken terug naar een zeer geslaagde middag en een perfecte opkomst, de zaal was ram vol. Of we de 200 gehaald hebben wist mede organisator Paul de Hoon me niet te zeggen. Artiesten, vrijwilligers en waar we het voor doen, de bezoekers, waren zeer tevreden en vertrokken met een mooie herinnering en een brede glimlach. Een schitterend resultaat! Geweldige artiesten die perfect weten voor welk publiek ze staan, hebben belangeloos hieraan meegewerkt en stonden garant voor het nodige vermaak”. Monika Slaets en Party Jockey Tim verzorgde de presentatie en kondigde de toppers uit de regio aan, w.o. De Leonardus drumband, Carlos Donkers, Kuub, De Valt Op en Ellen Tappel van Life Style Center. Het feest is mede mogelijk gemaakt door de vele sponsors uit de regio die dit initiatief een warm hart toe dragen. Volgend jaar wordt dit voor de 6e maal georganiseerd, dan zal het feest plaatsvinden in de nieuwe zaal van het dorpshuis te Lieshout.

Op de website van Stichting De Vierbinden, Mooi Laarbeek en radio kontaktFM staat een uitgebreide fotoreportage, het geeft een leuke indruk van deze fantastische middag. (aan een filmpje wordt nog gewerkt )

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's