“SenZation White” &RG PLUS disco op 23 november

Na lang wachten kan men eindelijk naar de 1e &RG PLUS disco, welke bedoeld is voor de Laarbeekse tieners van het voorgezet onderwijs met een leeftijd van 13 t/m 15 jaar. Met een PLUSmembercard heeft men voorrang en voordeel op toegang.

DSCF2571aSenZation White is het thema van deze eerste disco. Dus iedereen in het wit!

De nodige effecten zullen voor leuke, verrassende situaties zorgen. Kaarten zijn vanaf heden te koop bij Drogisterij Mark Dio Dorpstraat 5 te Lieshout.

Vanwege het overweldigende succes is er een toegangspasjes systeem ingesteld, nog niet iedereen heeft zich voor een membercard aangemeld. Het &RG PLUS pasje ( membercard ) is voor Laarbeekse tieners gratis. Een pashouder krijgt eerder informatie over de kaartverkoop en kan tegen betaling van 1 euro een toegangskaartje voor de PLUS disco kopen. Heeft men geen membercard en kan men een schoolpas of ID laten zien betaalt men 3 euro.

Party Jockey Tim geeft aan er weer veel zin in te hebben. De muziekstijl, uitstraling, en opzet van deze discoavond wordt aan het thema en aan de doelgroep aangepast, zodat de jongeren zich verbazen, thuis voelen en uitzien naar een volgende keer. Vanwege de leeftijd is het alcoholvrij. Om overlast te voorkomen wordt het binnen is binnen beleid gehanteerd. Entertainment en de nodige effecten zullen voor leuke situaties zorgen.

Er zijn ook al meerdere PLUS disco’s gepland en we gaan dit jaar ON TOUR. Dit betekent dat de &RG-PLUSdisco op 14 december bij Cendra in Aarle Rixtel wordt georganiseerd, op 17 januari bij De Boemerang in Beek en Donk op 14 februari wederom in Lieshout en het seizoen wordt afgesloten op 21 maart 2014 in Mariahout bij Yammas.

&RG-PLUS is speciaal voor jongeren van het voortgezet onderwijs in de leeftijd van 13 t/m 15 jaar. De aanvangstijd is 20.30 uur en we stoppen om 23.30 uur. De SenZation white disco avond wordt gehouden in de “CLUB ENERGY” ruimte in het dorpshuis van Lieshout aan het Grotenhof 2.

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's