WINNAARS POSTERACTIE BEKEND EN EARLY BIRD TICKETS CARNABEATS 2014 !

Lieshout: De winnaars van de fotowedstrijd zijn bekend. Vanwege het 5 jarig bestaan van CARNABEATS organiseerde men een fotowedstrijd via twitter. De tiener die het meeste geretweet werd, zou met het gezicht op de posters van CARNABEATS 2014 kunnen komen te staan. Party Jockey Tim, mede organisator van CARNABEATS, startte deze actie op 13 augustus. Elke Laarbeekse tiener tussen 13 en 17 jaar kwam hiervoor in aanmerking.

Winnaars komen op de poster!
@JoeryDriessen en @xkissankeee wisten genoeg tweets te verzamelen om de prijs in de wacht te slepen. Beide krijgen ze van CARNABEATS een photoshoot aangeboden bij Lennekebenders.nl fotografie uit Helmond, welke vorig jaar ook de foto’s voor de posters heeft verzorgd. De winnaars mogen beide een vriend of vriendin meenemen. De foto’s worden eigendom van de organisatie en gebruikt op de promotiematerialen van CARNABEATS 2014. Op deze manier hoopt de organisatie de doelgroep nog meer te betrekken en aan te spreken.   

“Gij bent er vruug bij tickets”.

De CARNABEATS organisatie start binnenkort met de uitgave van een beperkt aantal “early birds” tickets. Vorig jaar was de zaterdag van Carnabeats onverwachts snel uitverkocht. Het was een overdonderend succes met een totale opkomst van 2 avonden van ca. 1200 voornamelijk Laarbeekse jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 17 jaar. Om ervoor te zorgen dat de kaartverkoop meer verspreid verloopt en dus iedereen kans heeft op een kaartje starten we dit jaar met “early bird tickets” of terwijl “Gij bent er vruug bij tickets”. Deze tickets zijn vanaf vrijdag 1 november 2013 te koop bij drogisterij DIO Mark aan de Dorpsstraat 5 te Lieshout. Het betreft een reserveringsbewijs voor een combi-ticket voor Carnabeats 2014, later moet dus nog het daadwerkelijke toegangsbewijs af worden gehaald. Het voordeel van deze tickets is dat je zeker bent van je plekje in de zaal van Carnabeats, maar daarnaast zijn ze ook veel goedkoper. Slecht 5 euro voor 2 avonden, dus sla je slag!

Haast je er is slecht een beperkt aantal kaartjes verkrijgbaar en op=op.

Carnabeats heeft nog een verrassing in petto voor fans die deze tickets hebben gekocht en hier ook fanatiek erover twitteren. Hou ook de website www.carnabeats.nl in de gaten.

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's