“Jingle Beats” &RG PLUS ON TOUR disco

Jingle BeatsNa het succesvolle en uitverkochte SenZation White volgt als aangekondigd Jingle Beats als de eerste ON TOUR disco welke zal plaats vinden op 14 december bij Cendra in Aarle Rixtel. Deze disco’s zijn bedoeld voor de Laarbeekse tieners van het voorgezet onderwijs met een leeftijd van 13 t/m 15 jaar.

Jingle Beats is het thema van deze eerste disco. Dus iedereen in de kerstsfeer!

De nodige effecten zullen voor leuke, verrassende situaties zorgen. Kaarten zijn vanaf heden te koop bij Snoeperij Jantje, Kerkstraat 4 in Aarle-Rixtel,

D.I.O drogisterij Mark, Dorpsstraat 5 in Lieshout,Buurthuis, Bernadettestraat 43 in Mariahout en  Shoes4you, heuvelplein 10C in Beek en Donk

Vanwege het overweldigende succes is er een toegangspasjes systeem ingesteld, nog niet iedereen heeft zich voor een membercard aangemeld. Het &RG PLUS pasje ( membercard ) is voor Laarbeekse tieners gratis. Een pashouder krijgt eerder informatie over de kaartverkoop en kan tegen betaling van 1 euro een toegangskaartje voor de PLUS disco kopen. Heeft men geen membercard en kan men een schoolpas of ID laten zien betaalt men 3 euro.

Party Jockey Tim geeft aan er weer veel zin in te hebben. De muziekstijl, uitstraling, en opzet van deze discoavond wordt aan het thema en aan de doelgroep aangepast, zodat de jongeren zich verbazen, thuis voelen en uitzien naar een volgende keer. Vanwege de leeftijd is het alcoholvrij. Om overlast te voorkomen wordt het binnen is binnen beleid gehanteerd. Entertainment en de nodige effecten zullen voor leuke situaties zorgen.

&RG PLUS ON TOUR disco’s zijn gepland op 17 januari bij De Boemerang in Beek en Donk met thema SnowBeats op 14 februari in Lieshout met als thema Heart Beats  en het seizoen wordt afgesloten op 21 maart 2014 na Carnabeats met de after party After Beats in Mariahout bij Yammas.

De PLUS disco’s zijn speciaal voor jongeren van het voortgezet onderwijs in de leeftijd van 13 t/m 15 jaar. De aanvangstijd is 20.30 uur en we stoppen om 23.30 uur. De Jingle Beats disco avond wordt gehouden in jeugdcentrum Cendra Duivenakker 72a 5735JB Aarle-Rixtel.

DSC_0759

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's