“SenZation White” uitverkocht en goede sfeer

DSC_0794Op 23 november jl. was  er een fantastische discoavond in de CLUB ENERGY ruimte van het dorpshuis van Lieshout bedoeld voor tieners van 13 tot en met 15 jaar welke op het voortgezet onderwijs zitten. Er was dit keer door alle dorpen veel aandacht besteed aan de noodzaak van een PLUSmembercard zodat jongeren uit geheel Laarbeek als eerste welkom zijn. Het heeft zijn vruchten afgeworpen, de opkomst was ruim boven de 150 gasten en men had gehoor gegeven aan het thema, vrijwel iedereen was in het wit verkleed.

De PLUS disco begon om 20.30 uur, op dat moment stond er al een hele groep bij de ingang te wachten totdat de vrijwilligers klaar waren met het opbouwen en het sein konden geven dat ze naar binnen mochten. De discozaal was speciaal gedecoreerd en voorzien van allerlei leuke effecten, maar liefst 6 stuks professionele UV lampen waren actief, om de UV effecten zichtbaar te maken. Het zelfgemaakt rookkanon verbaasde velen.

Party Jockey Tim wist de avond muzikaal en met entertainment voor leuke situaties te zorgen. Deze discoavond werd aan het thema en aan de doelgroep aangepast, zodat de jongeren zich verbazen, thuis voelen en uitzien naar een volgende keer. Het publiek was enthousiast en gingen na afloop met een big smile naar huis aansluitend werd er stevig en positief getwittert.

Vanwege het overweldigende succes is er een toegangspasjes systeem ingesteld. Het &RG PLUS pasje ( membercard ) is voor Laarbeekse tieners gratis. Een pashouder krijgt eerder informatie over de kaartverkoop en kan tegen betaling van 1 euro een toegangskaartje voor de PLUS disco kopen. Heeft men geen membercard en kan men een schoolpas of ID laten zien betaalt men 3 euro, mits het niet is uitverkocht.

Dit keer waren er 2 vrijwilligers uit de andere dorpen aanwezig om een indruk op te kunnen doen. Dit seizoen zijn de tienerwerken uit Laarbeek verenigd en proberen hiermee gezamenlijk meer te kunnen  betekenen voor de jeugd. De succesvolle Lieshoutse &RG-PLUS disco gaat dit jaar ON TOUR.  Op 14 december wordt het bij Cendra in Aarle Rixtel georganiseerd, op 17 januari bij De Boemerang in Beek en Donk op 14 februari in Lieshout en op 21 maart 2014 in Mariahout bij Yammas.

 De foto’s van White SenZation zijn te zien op de gezamenlijke website daar kan men ook een PLUS membercard aanvragen.

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's