Kaartverkoop CARNABEATS eind januari

DSCF8513Vorig jaar was het  een overdonderend succes met een totale opkomst van 2 avonden van ca. 1200 voornamelijk Laarbeekse jongeren. Dit keer op zaterdag 1 en maandag 3 maart a.s. in de nieuwe feestzaal van het Dorpshuis in Lieshout verwacht de organisatie wederom een hoge opkomst.

“We bestaan dit jaar 5 jaar. We hebben nog nooit zoveel vragen gehad over voorverkoop van de toegangskaartjes en verwachten dan ook dat het heel snel uitverkocht zal raken.

De toegangsprijs is bepaald, we zijn nog bezig met de beeldvorming van de posters en tickets. Naar verwachting zal de voorverkoop eind januari en in alle vier de kernen gelijktijdig gaan plaats vinden” Aldus organisator Johan Frenken. “Deze carnavalsavonden “CARNABEATS” genoemd zijn speciaal voor de jeugd van Laarbeek die voorheen normaal buiten Laarbeek carnaval gingen vieren. Het moet toch niet nodig zijn dat de jeugd perse buiten Laarbeek zijn vertier moet gaan zoeken? Grotere afstanden, steden die niet altijd even veilig zijn, ouders verliezen zelf hun vrijheid, vooral de carnavalsvierders wanneer kinderen op grote afstand feest gaan vieren. Veel ouders zien dit graag anders. Men is meer gerust en het geeft een beter gevoel, maar ook gemak, als de jeugd in eigen gemeente kan blijven”

Hr. Theodoor Biemans en Hans Vereijken zijn de personen die dit enkele jaren terug hebben aangezwengeld, naast Hennie Antonis van Vierbinden, zijn Johan Frenken en zijn zoon Tim Frenken (Party Jockey) de kartrekkers. Het festijn groeit en krijgt steeds meer bekendheid, het staat inmiddels goed op de kaart.

De ideeën over de invulling van de avond komen van de 20 jarige, Party Jockey Tim o.a. bekend van zijn optredens bij de Laarbeekse tienerwerken, met als thuisfront het Lieshoutse Tienerwerk &RGteens. Tim geeft aan “Er zijn weer genoeg ideeën, het zal weer beter worden dan vorig jaar. Noteer vast in je agenda, 1 en 3 maart fissa Carnabeats. We gaan weer voor een nog mooier feest en een hogere opkomst!”  

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's