Leeftijdsgrens vragen Carnavalsdiscofestival “CARNABEATS”

DSCF8254Bij de organisatie komen veel reacties binnen aangaande de leeftijdgrens. Vermeld wordt dat CARNABEATS speciaal wordt georganiseerd voor de jeugd uit Laarbeek met als doelgroep het voortgezet onderwijs t/m 17 jaar.

“Heel mooi dat we zoveel reacties hebben gekregen, dit betekent ook dat er veel belangstelling voor is. Dit merken we ook door de aanhoudende vraag naar de voorverkoopkaartjes, deze zal overigens over enkele dagen van start gaan.

Het leeft en speelt onder de bevolking van Laarbeek. Op allerlei uitingen als posters, berichten, flyers en op de evenementenborden word aangegeven 13 t/m 17 jaar.  Misschien niet handig, maar hier is wel doelbewust voor gekozen. Deze communicatie voorkomt nog meer discussie, ervaring hebben we opgedaan van voorgaande jaren, erkent Johan Frenken, één van de initiatiefnemers.

Het festival is bedoeld voor de leeftijdgroep die overal buiten valt. We willen het ook aantrekkelijk houden voor deze groep en streven ernaar om e.e.a. controleerbaar te houden.

De jeugd dient zich verplicht te legitimeren met een schoolpas of identiteitskaart welke bij de ingang moet worden getoond. We laten alleen jeugd binnen vanaf het voortgezet onderwijs waarbij een leeftijd van 13 jaar als eerste opkomt. Er zijn echter ook 12 jarigen die al op het voortgezet onderwijs zitten, deze zijn op vertoon van hun schoolpas van het voorgezet onderwijs van harte welkom”.

CARNABEATS wordt op 1 en 3 maart georganiseerd in de nieuwe grote zaal van het Dorpshuis te Lieshout. Kijk voor het programma en andere wetenswaardigheden op www.carnabeats.nl 

 

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's