“Snow Beats” &RG PLUS ON TOUR disco

Snowbeats_flyerBeek en Donk: Snow Beats is de tweede &RG PLUS ON TOUR disco welke plaats zal vinden op 17 januari in De Boemerang in Beek en Donk. Deze disco’s zijn bedoeld voor de Laarbeekse tieners van het voorgezet onderwijs met een leeftijd van 13 t/m 15 jaar.

De muziekstijl, uitstraling, en opzet van deze discoavond wordt aan het thema en aan de doelgroep aangepast, zodat de jongeren zich verbazen, thuis voelen en uitzien naar een volgende keer. Vanwege de leeftijd is het alcoholvrij. Om overlast te voorkomen wordt het binnen is binnen beleid gehanteerd. DJ Party Jockey Tim zorgt voor het nodige entertainment en de nodige effecten welke voor leuke situaties zorgen. Kaarten voor iedereen zijn vanaf 10 januari te koop bij Shoes4you, Heuvelplein 10C in Beek en Donk, Snoeperij Jantje, Kerkstraat 4 in Aarle-Rixtel, D.I.O drogisterij Mark, Dorpsstraat 5 in Lieshout en het Buurthuis, Bernadettestraat 43 in Mariahout. 

Vanwege het overweldigende succes is er een toegangspasjes systeem ingesteld, nog niet iedereen heeft zich voor een membercard aangemeld. Het &RG PLUS pasje ( membercard ) is voor Laarbeekse tieners gratis. Een pashouder krijgt eerder informatie over de kaartverkoop en kan tegen betaling van 1 euro een toegangskaartje voor de PLUS disco kopen. Heeft men geen membercard en kan men een schoolpas of ID laten zien betaalt men 3 euro. De laatste 2 disco’waren al snel uitverkocht.

&RG PLUS ON TOUR disco’s zijn gepland op 14 februari in Lieshout met als thema Heart Beats  en het seizoen wordt afgesloten op 21 maart 2014 na Carnabeats met de after party After Beats in Mariahout bij Yammas. 

De aanvangstijd is 20.30 uur en we stoppen om 23.30 uur. De Snow Beats disco avond wordt dit keer gehouden in jeugdcentrum De Boemerang

Otterweg 29
5741BC Beek en Donk.

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's