CARNABEATS programma bekend

DSCF8403 - kopieLieshout: Op zaterdag 1 maart een maandag 3 maart vindt er in de grote zaal in het Dorpshuis te Lieshout voor de vijfde keer een jongeren Carnaval genaamd Carnabeats plaats. Voor zaterdag is het maximum van 600 bereikt en zijn er geen kaarten meer te verkrijgen, kaarten voor maandagavond zijn nog te koop op de voorverkoopadressen.

De grote zaal wordt speciaal voor dit festival verbouwd tot een echte disco zodat de jeugd zich verbaast van licht, geluid en andere effecten en het ook impact heeft. Het festival is bedoeld voor de leeftijdgroep die overal buiten valt. De jeugd dient zich verplicht te legitimeren met een schoolpas of identiteitskaart welke bij de ingang moet worden getoond.

Er wordt alcoholvrijbier in diverse smaken en populaire frisdrank geschonken, geen alcohol. Toch is legitimatie verplicht om er zeker van te zijn dat de juiste doelgroep ook wordt toegelaten, men krijgt een duidelijk herkenbaar polsbandje. Er wordt toegezien door het “sfeerbeheerteam” wat uit ca. 30 vrijwilligers bestaat per Carnabeatsavond.

Men laat alleen jeugd binnen vanaf het voortgezet onderwijs waarbij een leeftijd van 13 jaar als eerste opkomt. Er zijn echter ook 12-jarigen die al op het voortgezet onderwijs zitten, deze zijn op vertoon van hun schoolpas van het voorgezet onderwijs van harte welkom.

Heeft men een entreekaartje gekocht van Carnabeats dan is hierbij inbegrepen een gratis consumptiemunt en kan men gratis de jas bij de garderobe afgeven. De Carnabeats ingang ligt aan het Kerkhofpad, daar dienen de fietsen te worden geplaatst. Door verkeersregelaars worden voor auto’s bij de kiosk tijdens de spitsperiode “Kiss en Drive” plaatsen gemaakt. Andere ingangen geven geen toegang tot Carnabeats.

Het programma is nu definitief.

Zaterdag  1 maart tijdens “The original styles” treed op DJ WayOut, DJ Trusic, DJ Bastian en de Party Jockey Tim eind(bazen)show. Maandag 3 maart “The harder styles” hiervoor komt DJ WayOut nogmaals, DJ MY$TER!A en Neils Whiz en wordt afgesloten door Party Jockey Tim. Hij heeft voor CARNABEATS een special Carnavalsnummer gemaakt met een leuke videoclip,

CARNABEATS is financieel mogelijk gemaakt door o.a. ViERBINDEN, Rabobank Peel Noord, Rotary Gemert Beek en Donk Lieshout, Gemeente Laarbeek en DIO Drogist Mark

Er zijn nog toegangskaarten in de voorverkoop te koop voor maandag. Kijk voor het programma en andere wetenswaardigheden op www.carnabeats.nl

 

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's