CARNABEATS zaterdag uitverkocht, maandag nog kaarten.

DSCF8437 - kopieRuim 2 weken voor Carnaval is de Carnabeats zaterdagavond uitverkocht. Hiermee is een opkomst voor zaterdag van 600 jongeren zeker. Door de berichten over de uitverkoop van zaterdag groeit de belangstelling voor maandag. Hiervoor zijn nog kaarten beschikbaar.

Vorig jaar was Carnabeats  een groot succes met een totale opkomst van 2 avonden van ca. 1200 voornamelijk Laarbeekse jongeren. Carnabeats vindt plaats op zaterdag 1 en maandag 3 maart a.s. in de nieuwe feestzaal van het Dorpshuis in Lieshout.De zaal wordt speciaal voor dit festival verbouwd tot een echte disco zodat de jeugd zich verbaast van licht, geluid en andere effecten en het ook impact heeft.

Voor zaterdag is het maximum bereikt,er worden ook aan de tent geen kaarten voor zaterdag meer verkocht. Voor maandag zijn tot nu toe nog genoeg kaarten beschikbaar bij  de voorverkoopadressen Snoeperij Jantje, Kerkstraat 4 in Aarle-Rixtel, D.I.O drogisterij Mark, Dorpsstraat 5 in Lieshout,Buurthuis, Bernadettestraat 43 in Mariahout en  Shoes4you, Heuvelplein 10C in Beek en Donk

De jeugd dient zich verplicht te legitimeren met een schoolpas of identiteitskaart welke bij de ingang moet worden getoond. Men laat alleen jeugd binnen vanaf het voortgezet onderwijs waarbij een leeftijd van 13 jaar als eerste opkomt. Er zijn echter ook 12 jarigen die al op het voortgezet onderwijs zitten, deze zijn op vertoon van hun schoolpas van het voorgezet onderwijs van harte welkom. Er wordt naast de populaire frisdranken ook alcoholvrij bier met een lekker bijsmaakje geschonken.

Deze carnavalsavonden “CARNABEATS” genoemd zijn speciaal voor de jeugd van Laarbeek van het voortgezet onderwijs t/m 17 jaar, die voorheen normaal buiten Laarbeek carnaval gingen vieren. Grotere afstanden, steden die niet altijd even veilig zijn, ouders verliezen zelf hun vrijheid, vooral de carnavalsvierders wanneer kinderen op grote afstand feest gaan vieren. Veel ouders zien dit graag anders. Men is meer gerust en het geeft een beter gevoel, maar ook gemak, als de jeugd in eigen gemeente kan blijven.

Het feest is zo populair dat al snel voldoende vrijwilligers zich hebben aangemeld bij de organisatie. Deze maken deel uit van het “sfeerbeheerteam”. Er zijn nog toegangskaarten in de voorverkoop voor maandag. Binnenkort is het programma bekend kijk hiervoor op www.carnabeats.nl

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's