“Heart Beats” &RG PLUS ON TOUR disco

DSC_0823Lieshout: Heart Beats is de derde &RG PLUS ON TOUR disco welke plaats zal vinden op 14 februari in Club Energie ruimte van het Dorpshuis te Lieshout. Deze disco’s zijn bedoeld voor de Laarbeekse tieners van het voorgezet onderwijs met een leeftijd van 13 t/m 15 jaar.

De muziekstijl, uitstraling, en opzet van deze discoavond wordt aan het thema en aan de doelgroep aangepast, zodat de jongeren zich verbazen, thuis voelen en uitzien naar een volgende keer. Vanwege de leeftijd is het alcoholvrij. Om overlast te voorkomen wordt het binnen is binnen beleid gehanteerd. DJ Party Jockey Tim zorgt voor het nodige entertainment en de nodige effecten welke voor leuke situaties zorgen. Kaarten voor iedereen zijn vanaf 6 februari te koop bij Shoes4you, Heuvelplein 10C in Beek en Donk, Snoeperij Jantje, Kerkstraat 4 in Aarle-Rixtel, D.I.O drogisterij Mark, Dorpsstraat 5 in Lieshout en het Buurthuis, Bernadettestraat 43 in Mariahout. 

Er is een toegangspasjes systeem ingesteld, nog niet iedereen heeft zich voor een membercard aangemeld. Het &RG PLUS pasje ( membercard ) is voor Laarbeekse tieners gratis. Een pashouder krijgt eerder informatie over de kaartverkoop en kan tegen betaling van 1 euro een toegangskaartje voor de PLUS disco kopen. Heeft men geen membercard en kan men een schoolpas of ID laten zien betaalt men 3 euro.

De aanvangstijd is 20.30 uur en we stoppen om 23.30 uur.

&RG PLUS ON TOUR disco’s wordt afgesloten op 21 maart 2014 na Carnabeats met de after party After Beats in Mariahout bij Yammas.

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's