After party CARNABEATS “Afterbeats” bij Yammas in Mariahout.

DSC_8871Afgelopen carnaval bezochten ruim 1100 tieners Carnabeats. Op vrijdag 21 maart wordt er in het Buurthuis van Mariahout door Yammas een Carnabeats afterparty georganiseerd met de naam Afterbeats. Voor deze Mariahoutse uitvoering van de PLUS disco ON TOUR wordt een uitzondering gemaakt, PLUSSERS en Carnabeats bezoekers met de leeftijd van 13 tm 17 jaar zijn welkom.

De grote zaal van het buurthuis wordt in de Carnavalssfeer gebracht, spullen van Carnabeats worden over gehuisd. De zaal is groot genoeg om veel jongeren te kunnen ontvangen. Naast Party Jockey Tim wordt er ook gekeken of DJ WayOut van de party kan zijn zodat de sfeer er weer goed in komt.

Populaire house, moombahton, hardstyle, dubstep, après-ski en carnavalsmuziek aangevuld door discolichteffecten zullen weer onderdeel van de avond uit maken.

Afterbeats is de afterparty van het succesvolle Carnabeats, echter geheel alcoholvrij en dit keer voor de leeftijd tot en met 17 jaar.

Het buurthuis ligt aan de Bernadettestraat 43 in Mariahout. Afterbeats start om 20.30 uur en eindigt om 23.30 uur. Er wordt gecontroleerd op ID/schoolpas bij binnenkomst.

Kaarten After party Afterbeats

De voorverkoop is al van start gegaan en loopt voortvarend. Vorig jaar was de after party al snel uitverkocht.  Kaarten zijn verkrijgbaar voor 3 euro. ( leden 1 euro ) de voorverkoopadressen Snoeperij Jantje, Kerkstraat 4 in Aarle-Rixtel, D.I.O drogisterij Mark, Dorpsstraat 5 in Lieshout,Buurthuis, Bernadettestraat 43 in Mariahout en  Shoes4you, Heuvelplein 10C in Beek en Donk. Kijk voor meer info op www.carnabeats.nl. of  www.tienerwerklaarbeek.nl maar ook hoe de jeugd heeft genoten.

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's