CARNABEATS afterparty in Mariahout

DSC_0135Mariahout: De afterparty van Carnabeats met de naam After Beats wordt op vrijdag 21 maart gehouden in het Buurthuis van Mariahout. Voor deze Mariahoutse uitvoering van de PLUS disco ON TOUR wordt een uitzondering gemaakt met betrekking tot de leeftijdsgrens, PLUSSERS en Carnabeats bezoekers met de leeftijd van 13 tm 17 jaar zijn welkom.

Naast Party Jockey Tim is ook de verrassende DJ Wouter Kikstra uit Alphen aan de Rijn DJWayOut van de party. Carnabeats 2014 werd bezocht door 1100 tieners.

Het buurthuis ligt aan de Bernadettestraat 43 in Mariahout. Afterbeats start om 20.30 uur en eindigt om 23.30 uur. Er wordt gecontroleerd op ID/schoolpas bij binnenkomst.

Kaarten zijn nog te koop en verkrijgbaar voor 3 euro. ( leden 1 euro ) bij:

Snoeperij Jantje, Kerkstraat 4 in Aarle-Rixtel, D.I.O drogisterij Mark, Dorpsstraat 5 in Lieshout,Buurthuis, Bernadettestraat 43 in Mariahout en  Shoes4you, Heuvelplein 10C in Beek en Donk. Kijk voor meer info op www.carnabeats.nl. of  www.tienerwerklaarbeek.nl. 

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's