Laarbeekse CARNABEATS carnavalsfestival groot succes en massaal bezocht !

DSC_0031Lieshout; De tot disco omgebouwde grote zaal van het Dorpshuis in Lieshout, was zaterdagavond als snel in de voorverkoop uitverkocht voor maandagavond kon men nog kaarten kopen aan de zaal. Zaterdag een maximum aantal van 600 enthousiaste tieners, maandag ruim 500. De jeugd van 13 t/m 17 jaar danste, hoste en zong massaal met de muziek mee.

Het programma is door de 20 jarige Party Jockey Tim, (Tim Frenken) in elkaar gezet en wist met diverse gast DJ’s als DJ WayOut, Trusic, Bastian S en DJ MYSTER!A een prima mix van carnavaleske muziekstijlen ten gehore te brengen. Carnabeats is 5 jaar geworden en is uitgegroeid tot een bijzonder grensverleggend evenement en werd dit keer geopend door Wethouder Hans van Vereijken.

Populaire house, moombahton, hardstyle, dubstep, après-ski en carnavalsmuziek aangevuld door professionele discolichteffecten was iets waar de jeugd zichtbaar van genoot. Beide avonden werden afgesloten door een muziekshow van de Lieshoutse Party Jockey Tim waarbij de carnavalsfeer nog enkele tandjes omhoog ging, het dak ging eraf.

“Beide avonden goed vol, de sfeer was fantastisch. Iedereen vond het geweldig en had het erg naar zijn zin,dit jaar voor het eerst alcoholvrij. Het ging beter dan we hadden durven dromen. De hele “tent” stond te hossen, te springen en te zingen, wat een energie, wat een sfeer! Een ongelooflijk mooi gezicht en het geeft een erg dankbaar gevoel, want daar doen we het voor“ geeft organisator Johan Frenken aan. “Een prachtig feest mede dankzij de sponsors, de ruim 60 gemotiveerde vrijwilligers ( waaronder een groep bestaande uit Marcel Jansen, Jelle Verhoeven, Paul de Hoon en Wim Neilen die zich bezig hielden met de voorbereidingen ) uit geheel Laarbeek en het personeel van het dorpshuis.

Gezien de opkomst is het duidelijk zichtbaar dat er behoefte is aan een feest voor de doelgroep van 13 tot en met 17 jaar.”

After party After Beats

Op 21 maart wordt er in het Buurthuis van Mariahout door Yammas een Carnabeats afterparty georganiseerd met de naam After Beats. Voor de Mariahoute PLUS disco on tour wordt een uitzondering gemaakt. Carnabeats bezoekers met de leeftijd van 13 tm 17 jaar zijn welkom. Kaarten zijn verkrijgbaar op de voorverkoopadressen voor 3 euro. ( leden 1 euro ) Kijk voor deze adressen op www.carnabeats.nl. of http www.tienerwerklaarbeek.nl maar ook hoe de jeugd heeft genoten. 

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's