Spooktocht 2016

Boemerang – Tienerwerk Beek en Donk Zaterdag 5 november 2016 Laarbeekse spooktocht

Enkele maanden geleden is men, tijdens werkzaamheden aan de oude toren in Beek en Donk, gestuit op een oud kistje met daarin verontrustende documenten.

Het blijkt dat tijdens de bouw van de toren, een van laarbeekse grootste bandieten, Joep den Zuuper, allerlei kostbaarheden stal, die voor de toren bestemd waren. Hij begroef ze ergens in de buurt van de vijver, samen met zijn bende. Toen de burgemeester hier achter kwam, gaf hij de tovenaar van Beek en Donk, Hans Kazanaz, de opdracht de mannen te ondervragen. Joep weigerde te vertellen waar de spullen waren en dus werden zij uiteindelijk door de tovenaar veranderd in lelijke monsters. Joep en zijn bende bleven echter doorgaan met de plunderingen, en omdat iedereen bang voor ze was, werd hun buit groter en groter. De tovenaar en zijn helpers spoorden de mannen op en gaven hen een verschrikkelijke straf. Ze zouden tot in de eeuwigheid als monsterlijke geesten rond moeten dwalen en slechts 1x in de 500 jaar komen ze weer een avond echt tot leven. Op deze avond krijgen zij de kans om ervoor te zorgen dat de schat gevonden wordt, pas dan krijgen de monsters rust en zal de betovering verbroken worden. Deze dag blijkt in de zeer nabije toekomst te zijn en wel op 5 november 2016!!!!!! Er is echter een probleem; om ervoor te zorgen dat de schat alleen voor hem was, heeft Joep den Zuuper, zijn schat opnieuw verstopt en elk bendelid maar een deel van de vindplaats van de schat gegeven. De geesten kunnen door de vloek niet allemaal bij elkaar komen, dus hebben ze hulp nodig van de bewoners van Laarbeek.

Ben jij niet bang voor spoken en monsters? Durf jij samen met je vrienden op zoek te gaan naar de aanwijzingen om de schat te vinden? Geef je dan snel op voor de spannendste spooktocht van het jaar!!!

Dit jaar organiseert tienerwerk de Boemerang op zaterdag 5 november de jaarlijkse Laarbeekse spooktocht.

Heb jij andere jaren ook meegelopen en hier nog steeds nachtmerries over? Dan raden we je af om je op te geven want ook dit keer wordt er alles aan gedaan om er een onvergetelijke tocht van te maken….

De tocht is voor alle Laarbeekse tieners tussen 10 en 15 jaar, meedoen is gratis.

Per 4 personen dient er 1 volwassen begeleider mee te lopen. Je kunt je per groep (maximaal 8 personen met 2 begeleiders).

Ook zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die een post willen bezetten, stuur hiervoor een mail naar info@boemerangbeekendonk.nl

INSCHRIJVEN KAN VIA DE WEBSITE VAN DE BOEMERANG

Zaterdag 5 november 2016 Laarbeekse spooktocht

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's