&RG-Teens

logo-energyteens

www.energyteens.nl

In oktober 2009 is het 10 jaar geleden dat &RG-teens (toen nog Tienerwerk Lieshout) op poten is gezet om tieners die in de leeftijdcategorie zitten vanaf groep 7 tot en met 15 jarigen een plek te geven waar zij tweemaal in de maand terecht kunnen om zich te ontspannen op een positieve manier samen met andere leeftijdgenoten. Dit doen wij d.m.v. het organiseren van elke 2de vrijdag van de maand een activiteit en elke 4de vrijdag van de maand een discoavond.

U begrijpt dat we regels opgesteld hebben voor tieners die aan een van deze avonden deelnemen om het zo prettig te houden voor zowel tieners als leiding. Deze regels treft u aan op deze site.

De kinderen krijgen ruim vantevoren een bericht wanneer welke activiteit plaats zal vinden en wanneer ze zich hiervoor op kunnen geven en waar, en na dat wij hun opgave binnen hebben gaan wij aan de slag om ieder kind persoonlijk een bericht te sturen met daarop de gegevens van bijvoorbeeld vertrek en thuiskomst. Dit gebeurt vaak via posters of een inschrijfbrief, beide op school.

Bij elke activiteit (m.u.v. disco-avonden) vragen wij een vergoeding en deze bedraagt meestal 1,50 euro behalve als wij een grote activiteit organiseren, bijv. een survival of activiteit buiten Lieshout waar we met de bus naar toe moeten, vragen wij een ruimere vergoeding..
Aan het eind van het seizoen, ongeveer midden juni organiseren wij meestal deze grotere activiteit om het tienerwerkseizoen af te sluiten. Wij staan als organisatie altijd open voor suggesties als u iets heeft wat wij zouden kunnen gebruiken voor een activiteit.

Mocht u nog verdere vragen hebben kunt u altijd terecht bij de contactpersonen of stuur een e-mail naar info@energyteens.nl.

Namens de leiders van &RG-teens Lieshout

 

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's